Procarp - Importator si distribuitor articole de pescuit

Conditii de utilizare

Comandarea de produse de pe site-ul www.procarp.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 

Procarp SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai jos fara notificare prealabila. In cazul comenzilor facute sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma. procarp.ro isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

  Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. procarp.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.  Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

  Procarp.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate,din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului.

 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si incasare. Firma noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
Pentru orice nelamurire va puteti adresa imediat la office@procarp.ro  sau la telefon : 0746.077.341

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.procarp.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Nu sunt produse in cos
Promotii